Bérleti díjak

Rodeóbika                         100.000 Ft + ÁFA / nap
Rodeóló                             100.000 Ft + ÁFA / nap
Lökd meg a kecskét         80.000 Ft + ÁFA / nap

Kedvezmények:

Rodeóbika/ló + Lökd meg a kecskét          150.000 Ft + ÁFA / nap

Több játék együttes megrendelése illetve több napra való megrendelés esetén árainkból jelentős kedvezményeket nyújtunk!

Szállítás

Budapesten belül ingyenes.

Vidékre a szállítás Budapesttől számolva 50 Ft/km-rel növeli a szolgáltatás nettó árát.

Fizetési feltételek

A rendezvény napján készpénzben, számla ellenében. Átutalással való fizetés előzetes megegyezés esetén lehetséges 8 napon belüli fizetési határidővel.

A fizetési határidő túllépése esetén a késedelmi kamat a Polgári Törvénykönyv szerinti.

Egyéb rendelkezések

A megrendelés időjárástól független.

A megrendelt szolgáltatás a teljesítés előtt 10 munkanappal következmények nélkül lemondható.

Amennyiben a Megrendelő 10 munkanapon belül mondja le az igényelt szolgáltatást abban az esetben a bérleti díj 50%-át, a teljesítés napján történő lemondás esetén 100%-át köteles kifizetni.

Áraink 8 órás időtartamra érvényesek az össze- és szétszerelési időn felül. Abban az esetben, ha a rendezvény tovább tartana, a tovább üzemeltetett játék bérleti díjának 10 százalékát számoljuk fel, minden megkezdett óránként.

A Megrendelőnek joga van díjfizetés ellenében működtetni a bérbe vett eszközt. Ebben az esetben kiegészítő személyzetet kell biztosítania.

Felelősség

A Megrendelő kijelenti, hogy a teljesítés helyszíne érvényes üzembe helyezési engedéllyel rendelkezik, valamint a munkavédelmi és balesetvédelmi követelményeknek a hatályos jogszabályok szerint megfelel.

A Megrendelő biztosít a helyszínen a kihelyezendő játékok mennyiségének megfelelően játékonként egy, vagy több a technikai igényeknek megfelelő áramvételi lehetőséget.

A Megrendelő lehetővé teszi a rendezvény előtt és után a helyszín tehergépjárművel történő megközelítését, valamint a megfelelő parkolóhelyet jelöl ki a rendezvény ideje alatt.

A Szolgáltató kijelenti, hogy játékai a hatályos jogszabályok szerinti érintésvédelmi és munkavédelmi előírásoknak megfelelnek, valamint érvényes ÉMI TÜV vizsgával és felelősségbiztosítással rendelkeznek. A Szolgáltató vállalja, hogy alkalomhoz illő ruházatban jelenik meg, és kizárólag a feladat ellátásához szükséges személyzettel tartózkodik a rendezvényen.